Despre noi

O mică istorie a mărcii noastre

12 decembrie 1999

Prima maioneză care se prepară la întreprindere

Compania a început cu un post de maioneză. Era un Provence clasic într-un borcan de sticlă în stil sovietic. Toată producția a fost amplasată într-o cameră de 15 metri pătrați. În acest moment, compania produce doar 18 articole de maioneză, 4 articole de margarină ambalate, 2 articole de ketchup și 8 articole de oțet. Ocupă o suprafață de 1500 de metri pătrați, compania are aproximativ 60 de angajați.

În ultimii ani, produsele noastre au participat în mod repetat la diferite expoziții și competiții. A fost distins cu diverse premii.

În 2013, compania a fost certificată pentru prima dată conform ISO 2005 și 2008

Clienții noștri

iubește marca noastră

Produsele noastre sunt apreciate de clienții noștri datorită gustului pe care am încercat să-l păstrăm neschimbat de la lansarea producției. În producerea maionezei și margarinei noastre, nu folosim ulei de palmier ieftin nou, ci doar uleiul nostru de floarea soarelui. Ketchup-ul nostru este făcut numai din pastă de roșii de înaltă calitate. Fără înlocuitori. Otetul nostru are exact concentratia indicata pe eticheta, si nu mai putin.

Toate produsele noastre sunt realizate cu dragoste. Respectăm principiile: calitate maximă, naturalețe maximă a produsului